Битката на браузърите през 2016: Кой е най-добрия уеб браузър за Windows и лаптоп?

През последните години интернет се превърна в основната задача на нашите настолни компютри и лаптопи. Докато сте в интернет искате да знаете кой от браузърите, който използвате е: най-бърз, защитен и има много допълнителни екстри, за да направи присъствието ви в интернет лесно и удобно. Слагаме на теглилката седем от най-добрите уеб браузъра в това число включваме и Microsoft Edge.

Най-хубавата част –  всички са безплатни, и ще можете да използвате повече от един на вашия компютър. Това може да се окаже полезно, например, за използване на онлайн банкиране или сайтове, който събират чувствителни лични данни, както и функции който можете да забраните, като JavaScript или Flash или просто като резервен. Винаги е добре да се знае, че не е нужно да си с браузъра, който е вграден на вашия компютър, някои от алтернативите са много добри, наистина.

7. AvantAvant-Browser

Рейтинг: 2 звезди
Преглед: 26 Февруари 2015
Цена: Безплатен
Като алтернатива на Internet Explorer намираме Avant като труден за препоръка за ваш браузър. За това му даваме само 2 звезди

 

6. DoobleDooble-006

Рейтинг: 3 звезди
Преглед: 27 Февруари 2015
Цена: Безплатен
Безопасен за използване в интернет, което е похвално, но достъп до някой сайтове ще бъде доста затруднен за повечето потребители.

 

5. Opera v27opera

Рейтинг: 3 звезди и ½
Преглед: 25 Февруари 2015
Цена: Безплатен
Opera може да се чувства като малък Chrome-lite, но това не е  лошо нещо. Той е бърз, дори и при слаба интернет скорост благодарение на Turbo mode, и предлага много на тези, който не желаят да живеят изцяло в Google.

 

4. Microsoft Edgemicrosoft-edge-news-feed-4

Рейтинг: 4 звезди
Преглед: 19 Октомври 2015
Цена: Безплатен
Microsoft са се справили добре с изцяло новия си браузър, изграден от нулата. Новия и модерен дизайн на браузъра е приятен за окото, а допълнителните добавки, правят изживяването още по-добро.

 

3. Internet Explorer 11microsoft-internet-explorer-11-for-windows-7-user-interface

Рейтинг: 4 звезди
Преглед: 20 февруари 2015
Цена: Безплатен
Стабилна версия на браузъра  с сравнително нов дизайн. Удобен и лесен за използване. Все още доста голяма част от потребителите в нета-а го използват и са повече от доволни за това няма как да не дадем 4 пълни звезди.

 

2. Mozilla Firefox v35mozilla-firefox-37

Рейтинг: 4 звезди
Reviewed on: 24 February 15
Цена: Безплатен
Ние винаги сме имали слабост към Firefox, но последните версии са разочароващи поради лошо качество. В последните няколко повторения обаче показаха значителни подобрения и това по-специално е много впечатляващо.

 

1. Google Chrome browser

Рейтинг: 4 звезди и ½chrome_browser-850x461
Преглед: 9 February 15
Цена: Безплатен
Chrome продължава да узрява като един чудесен модерен браузър. С богатството на приложенията и функциите, направени за да покриват очакванията на всички потребители дори тези който наричаме консервативни.

 

Какви са браузърите на потребителите на нашите клиенти можете да намерите по-долу.

OurClients

No comments yet.

Leave a Reply